Papendrechtse jongeren maken actiefilm

02 december 2002
Papendrechtse jongeren maken actiefilm

Papendrecht - 2 december 2002

Vier Papendrechtse jongeren, Paul van der Meer, Sander Mol, Daniël Paparella en Pim de Jong (op de foto te zien van links naar rechts) hebben het afgelopen jaar vele uren besteed aan het maken van hun eerste actiefilm.

De film speelt zich af in de wijk Molenvliet in Papendrecht en gaat over twee spokenjagers die op jacht gaan naar een kwade genius die de macht wil grijpen in Papendrecht en zich schuil houdt in het park Noordhoek.

Het geheel is een bijzondere film geworden met een leuke mix aan actie en humor van ongeveer een half uur die professioneel is uitgevoerd. Ook is er na afloop een gedeelte met allerlei bloopers.

Nu zijn ze bezig met hun tweede film, die naar verwachting halverwege volgend jaar gereed zal zijn.

Wanneer u een voorproefje wilt zien van de film, dan kunt u hier een film-preview downloaden in .mpg formaat (grootte 4,5 MB).

Verder kunt u hier ook hun website bekijken op het webadres http://uk.geocities.com/veluan2002/golfslag en eventueel contact met hen opnemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.