CD's, lp's en dvd's 24 uur per dag aan te vragen in bibliotheek

28 november 2002
CD's, lp's en dvd's 24 uur per dag aan te vragen in bibliotheek

PAPENDRECHT - Vanaf heden kunnen leden van bibliotheek Papendrecht meer dan 25.000 cd's, 300.000 elpees en 1.000 muziek-dvd's 24 uur per dag, zeven dagen per week aanvragen via het internet.

Via de website van de Centrale Discotheek Rotterdam, www.muziekweb.nl, kunnen leden van de Papendrechtse bibliotheek zelf een cd aanvragen en deze laten verzenden naar hun eigen bibliotheek.

LeenDirect is in samenwerking met de website van de gezamenlijke openbare bibliotheken in Nederland, Bibliotheek.nl, ontwikkeld. In Papendrecht kost het aanvragen van een cd op dit moment zeventig eurocent.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.