Loopsteiger Vijverpark wordt geplaatst

27 november 2002

PAPENDRECHT - Na maanden voorbereiding wordt vrijdag 29 november om 15.00 uur de loopsteiger in het Vijverpark op zijn plaats gelegd. Het loopvlak van de loopsteiger komt ca. 20 cm boven het water te liggen, zodat voetgangers als het ware over het water heen lopen.

De steiger vormt een extra looproute door het park en is op een bijzondere manier vormgegeven; de steiger rust namelijk op roosters, waardoor er direct contact is met het water.

Het aanbrengen van deze steiger is een onderdeel van de totale reconstructie van het Vijverpark. De reconstructie is mede tot stand gekomen door inbreng van actieve inwoners van de gemeente. In een werkgroep vertaalden de inwoners de wensen van de bevolking in dit ontwerp.

De definitieve afronding van de reconstructiewerkzaamheden vindt naar verwachting medio 2003 plaats.

Belangstellenden en vertegenwoordigers van de pers zijn van harte uitgenodigd vrijdag 29 november bij deze bijzondere gebeurtenis aanwezig te zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.