Motorrijder overlijdt na ongeval

24 november 2002

PAPENDRECHT - Een 26-jarige motorrijder uit Hendrik-Ido-Ambacht is op zondagmiddag 24 november 2002, omstreeks 16.30 uur om het leven gekomen als gevolg van een ongeval.

De man reed samen met vijf vrienden over de dijk aan de Noordhoek in de richting van het centrum van Papendrecht. De man is hier onderuitgegaan en vervolgens onder een auto terechtgekomen die uit tegengestelde richting kwam.

Ambulancepersoneel heeft nog getracht de man te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De andere motorrijders en de bestuurder van de auto, een 47-jarige man uit Papendrecht, zijn opgevangen op het politiebureau. Bureau Slachtofferhulp is voor hen ingeschakeld.

De regionale verkeersondersteuning van de politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.