Aanhouding wegens bovenmatig alcoholgebruik

23 november 2002

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 november een 32-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

De man reed zeer gevaarlijk door Papendrecht. Op het Oude Veer stopte hij en kon de politie de man laten blazen. De alcoholtest wees uit dat de man teveel had gedronken. De politie heeft hem aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Het rijbewijs van de man was in augustus van dit jaar al ingevorderd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.