Auto na aanrijding in de sloot beland

21 november 2002

PAPENDRECHT - Een personenauto is bij een ongeval in een sloot beland.

Een 32-jarige bestuurder uit Papendrecht stond op donderdagavond 21 november 2002 stil. Hij wachtte op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht om linksaf te slaan. Een vrachtwagen remde te laat. Door de klap en het feit dat de 32-jarige net gas gaf, kreeg zijn auto zo'n vaart dat deze de sloot in reed.

De bestuurder en een klein meisje kropen uit de wagen. Controle in het ziekenhuis wees uit dat ze geen grote verwondingen hadden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.