Culturele Raad Papendrecht presenteert brochure 'Papendrecht in Beeld'

16 november 2002

PAPENDRECHT - Op zaterdag 16 november presenteerde de Culturele Raad Papendrecht de beeldenbrochure 'Papendrecht in Beeld'. Het boekje geeft een overzicht van de beeldende kunst langs de straat die Papendrecht rijk is.

Met behulp van foto's en twee wandel/fietsroutes kan iedereen kennismaken met onze openbare kunst, die vaak bij de dagelijkse beslommeringen onopgemerkt blijft. Het boekje wordt opgenomen in het welkomstpakket dat iedere nieuwe inwoner van de gemeente krijgt. In de gemeentewinkel in het Raadhuis kan iedereen de brochure aanschaffen voor de prijs van € 1,-.

De sectie Beeldende Kunst van de CRP heeft het grootste aandeel geleverd aan de totstandkoming van 'Papendrecht in Beeld'. Jacques Stokman (op foto in het midden) schreef de tekst en Nico Knol maakte de foto's.

Hans Hulswit (op foto eerste persoon links), voorzitter van de Culturele Raad Papendrecht, persenteerde het eerste exemplaar aan burgemeester De Bruin, die zelf onlangs in Papendrecht is komen wonen. De overhandiging van het boekje vond plaats voor het gemeentehuis om 10:30 uur 's ochtends. Hierna wandelde het gezelschap onder leiding van Jacques Stokman langs een deel van de route.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.