Dia- en filmavond Stichting Dorpsbehoud

15 november 2002

PAPENDRECHT - Op donderdag 14 november 2002 organiseerde de Stichting Dorpsbehoud weer haar jaarlijkse succesvolle dia- en filmavond in theater De Willem. Er kwam een recordaantal bezoekers van meer dan 500, waardoor er zelfs mensen op de trappen moesten zitten.

Er werd in het dorpsjournaal met behulp van diabeelden aandacht geschonken aan de centrumplannen van de gemeente en het 10-jarig jubileum van de stichting Dorpsbehoud.

John Reugenbrink presenteerde de videofilm 'Papendrecht door de jaren heen' met videobeelden van van de familie: opa Otto Hello, vader Jan Reugenbrink en oom Herman Hello.

Het geheel is een mooie ode aan ons dorp aan de rivier, waarbij beelden uit heden en verleden soms letterlijk in elkaar overvloeien. De eerste video werd officieel overhandigd aan burgemeester De Bruin. De video is vanaf heden te koop bij Stichting Dorpsbehoud aan de Veerdam. 

Ten slotte werd er door Peter van de Giessen van de stichting Lancaster Popeye aandacht geschonken aan de berging van de Lancaster-bommerwerper.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.