Atleten AV Passaat doen het goed bij Maresia Cross

13 november 2002

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag is een groot aantal atleten van AV Passaat uit Papendrecht afgereisd naar de Brabantse plaats Kaatsheuvel, om daar deel te nemen aan de Maresia Cross; een zware veldloop door de Drunense Duinen over heuvelachtig en zanderig terrein. De regen van de afgelopen dagen had zijn sporen achtergelaten in de diepe modder en drassige ondergrond. Onder ideale weersomstandigheden wisten hier maar liefst zeven atleten prijzen in de wacht te slepen in een sterk bezet deelnemersveld van ruim 400 atleten.

Bij de mannen Senioren was het Alex Mutsaars die door op de 10 km vlak achter Fouad Feitoute te eindigen tweede werd en een prachtige prestatie neerzette. Hij finishte in 34'22. Bij de mannen Veteranen wisten Jan van Heteren en Jan Korteland een respectievelijk tweede en derde plaats te bereiken door te finishen in 36'16 en 36'27. Albert Stehouwer wist bij de Mannen50 een tweede prijs in de wacht te slepen met zijn tijd van 40'19.

Bij de Vrouwen35 wist Marjoleine Boogert een knappe derde plaats te veroveren door de 7,5 km te overbruggen in 36'02. Ten slotte wist Janneke Kluwen bij de 5km wedstrijd van de Junioren A bij de meisjes een eerste prijs in de wacht te slepen door te finishen in 26'56; bij de jongens was het Lody Geerst die in de prijzen viel: zijn tijd van 20'53 was goed voor een derde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.