Presentatiedienst Vrije Baptistengemeente over 'Dood...en dan?'

11 november 2002
Presentatiedienst Vrije Baptistengemeente over 'Dood...en dan?'

PAPENDRECHT - De Vrije Baptistengemeente organiseerde op zondag 10 november een presentatiedienst over het thema 'Dood...en dan?'.

De bezoekers konden een uur lang kijken en luisteren naar sketches, zang, een toespraak en videobeelden over het leven van Jezus. Hiermee werd duidelijk gemaakt dat je in dit leven al moet onderzoeken of er leven na de dood is en of hoe je er ook deel aan kunt krijgen.

De volgende presentatiedienst zal ongeveer over een half jaar worden georganiseerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.