Labaratorium voor synthetische drugs ontdekt

11 november 2002

PAPENDRECHT - De politie heeft op maandagavond 11 november 2002 een laboratorium ontdekt in een woning aan de Jan van Scorelstraat in Papendrecht. Het gaat om een middelgroot laboratorium in gebruik voor de bereiding van synthetische drugs.

Een getuige meldde bij de politie dat er mogelijk iets gebeurde in het pand op het gebied van drugs. Agenten gingen naar het pand. Ze hielden in de buurt twee auto's met daarin vier personen aan die uit de woning kwamen. Even later kwamen er twee jongens naar het huis. Agenten namen deze twee ook mee. Politiemensen gingen het pand in en ontdekten het laboratorium. Met de vervaardigde grondstof kan men per dag ongeveer 600.000 pillen maken.

De productie van de pillen vond niet plaats in de Papendrechtse woning. Behalve een doorzoeking in de woning aan de Jan van Scorelstraat onder leiding van de rechter-commissaris, vonden er nog drie doorzoekingen plaats. De aangehouden verdachten zijn vier mannen van 31 (nog onbekende woonplaats), 39 (nog onbekende woonplaats), 46 (Almere) en 67 (Dordrecht) jaar. De aangehouden jongens zijn 14 en 17 jaar en komen uit Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.