18-jarige Papendrechter aangehouden na diefstal

09 november 2002

PAPENDRECHT - Voor een greep in de kassa is een 18-jarige jongeman uit Papendrecht aangehouden.

Het incident gebeurde op zaterdagmorgen 9 november 2002 omstreeks 02.00 uur bij een horecagelegenheid aan de Muilwijckstraat in Papendrecht. Getuigen zagen dat de verdachte op de kassaknoppen drukte. De 18-jarige verstopte bankbiljetten en zag kans het pand te verlaten.

In de buurt hielden agenten hem aan nadat hij probeerde weg te rennen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.