Aanhouding na mishandeling vrouw

09 november 2002

PAPENDRECHT - Na een relatiemishandeling heeft de politie een 47-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

Hij kreeg op zaterdagavond 9 november 2002 ruzie met zijn 41-jarige vrouw. Toen deze besloot weg te gaan, trok de verdachte haar naar binnen en gaf haar klappen. Hierna verliet het slachtoffer het huis en ging naar kennissen.

Agenten hielden de verdachte aan op de Elzenzoom in Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.