Ketelhaven landelijk economische toplocatie bouwnijverheid

08 november 2002

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht behaalde onlangs met de Ketelhaven, Oosteind/De Kooy een eerste plaats in de ranglijst van economische toplocaties op het gebied van bouwnijverheid.

De ranglijst is opgesteld door Bureau Louter en het weekblad Elsevier en brengt de op economisch gebied meest florerende vierkante kilometer in Nederland op verschillende bedrijfsmatige activiteiten in beeld. Na de tiende plaats op de ranglijst van 378 gemeentelijke websites scoort Papendrecht hiermee in korte tijd hoog in een landelijke ranglijst.

Wethouder Vogel is hier uiteraard blij mee: 'Prachtig dat het kleine Papendrecht tussen al die grote steden op nummer 1 staat. Deze notering is weliswaar vooral te danken aan een zeer groot bedrijf, Boskalis, maar zonder andere tekort te willen doen en zonder de illusie compleet te zijn, dragen natuurlijk ook bouwnijverheidsbedrijven als Lingen Beton, Rietveld Bouw en Visser en Smit Hanab bij aan de waarde van het Oosteind.

De revitalisering van het bedrijventerrein versterkt de positie van deze bedrijven alleen nog maar en natuurlijk blijven we in Papendrecht werken aan een goed vestigingsklimaat voor bedrijven en op die manier dus ook aan voldoende werkgelegenheid voor onze inwoners.

Al met al is het plezierig dat Papendrecht deze bedrijven in huis heeft; we kunnen dan ook trots zijn op de bedrijven in het algemeen en op deze eerste plaats in het bijzonder!'

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.