Aanhouding in verband met illegaal verkopen daklozenkrant

07 november 2002

PAPENDRECHT - Bij de Markt in Papendrecht heeft de politie een man en een vrouw aangehouden. Ze verkochten op donderdagmiddag 7 november 2002 illegaal zogenaamde daklozenkranten in het centrum van Papendrecht.

Agenten droegen de twee die uit Roemenië kwamen maar in België wonen over aan de vreemdelingendienst. In eerste instantie stopten de twee de kranten weg. De vrouw liep een winkel in en de man liep richting de Veerweg. De man is 21 jaar en de vrouw 22 jaar.

De verkoop van dit soort kranten is volgens de plaatselijke verordening zonder vergunning niet toegestaan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.