Aanhouding Rotterdammer na stelen fietsen

06 november 2002

PAPENDRECHT - De politie heeft in Rotterdam een 36-jarige plaatselijke inwoner aangehouden. Dat gebeurde op 6 november 2002. De aanhouding vond plaats in een onderzoek naar de verduistering van fietsen.

Zo stal de verdachte op dinsdag 23 juli 2002 een fiets na een 'proefrit' bij een rijwielhandelaar aan de Oude Veer in Papendrecht. De 36-jarige bekende dit feit evenals twee andere verduisteringen van fietsen bij winkels in Numansdorp en Alblasserdam.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.