Collegeprogramma 2002-2006 gepresenteerd

04 november 2002
Collegeprogramma 2002-2006 gepresenteerd

PAPENDRECHT - Op maandag 4 november 2002 heeft het college van B&W het collegeprogramma voor de komende vier jaar gepresenteerd.

Zo richt de gemeente de komende jaren veel aandacht aan preventie en proactie voor wat betreft de veiligheid in Papendrecht. De gemeente moet ook schoner en vriendelijk worden door het bevorderen van afvalscheiding en duurzaam bouwen. Op het gebied van groenvoorziening moeten de huidige parken in Papendrecht behouden worden en meer worden gebruikt voor reacreatie.

Het college wil ook het eigenwoningbezit stimuleren voor de lage inkomens en meer aangepaste woningen aanbieden voor gehandicapte inwoners. Het nieuwe centrum van Papendrecht zal ook buiten winkeltijden een bruisend hart moeten zijn. Verder moet er in het kader van de revitalisering op het Oosteind een halte voor de waterbus komen.

Het aantal uitkeringsgerechtigden zal moeten afnemen van 450 in 2001 naar zo'n 400 in 2006. Ten slotte geeft de gemeente ook aandacht aan jongeren en wil het hierbij wijzen op de gevaren van drank en verdovende middelen door middel van voorlichting.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.