Overval op winkel aan het Westeind

04 november 2002

PAPENDRECHT - Een onbekende man van ongeveer 20 jaar heeft een overval gepleegd op een winkel aan het Westeind in Papendrecht.

Dat gebeurde op maandagmiddag 4 november 2002 rond 16.50 uur. De verdachte dreigde met iets wat leek op een vuurwapen en nam geld uit de kassa mee. De verdachte droeg een pet met een klep en een donker jack.

Getuigen die iets hebben gezien of die iets kunnen vertellen, kunnen de politie bellen op nummer 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de wachtcommandant in Gorinchem.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.