Twee verdachten in Rubensstraat aangehouden

04 november 2002

PAPENDRECHT - Agenten hebben twee verdachten aangehouden.

Ze gingen op maandagavond 4 november 2002 naar een melding van een vechtpartij en vernieling op de Rubensstraat in Papendrecht. In de straat hielden bewoners een verdachte vast. Na zijn aanhouding kwam de tweede aangelopen. Ook hij ging mee naar het bureau.

Uit onderzoek bleek dat de twee op een scooter in de straat reden en ruzie maakten met een bewoner uit de straat. Een van de verdachten gooide zijn scooter tegen een auto. De aangehouden verdachten zijn 19 en 21 jaar en komen uit Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.