Tiende plaats Papendrecht in Online Monitor Digitale Gemeenten

29 oktober 2002
Tiende plaats Papendrecht in Online Monitor Digitale Gemeenten

PAPENDRECHT - Met een tiende plaats in de zogenaamde Online Monitor Digitale Gemeenten, zijn de inspanningen van de gemeente Papendrecht om de dienstverlening en informatieverstrekking via de internetsite te verbeteren, niet onopgemerkt gebleven.

Na herindelingen telt Nederland momenteel 458 gemeenten waarvan er 378 online zijn. Al deze digitale gemeenten en steden in Nederland worden door de monitor systematisch beoordeeld op zaken als lay- out, inhoud, gebruiksvriendelijkheid en dergelijke. De gemeente Papendrecht voerde op al deze onderdelen de afgelopen periode verbeteringen door. En natuurlijk staan verdere, continue aanpassingen en verbeteringen op het programma.

De ranglijst van digitale gemeenten is te raadplegen via www.webdam.nl en is laatst bijgewerkt op 24 oktober 2002.

Op advies.overheid.nl, de monitor van de landelijke overheid, staat de gemeente Papendrecht op de gedeelde 91e plaats. Deze monitor is voor het laatst op 29 oktober 2002 bijgewerkt. De digitale gemeente Papendrecht is te vinden via www.papendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.