Door Interval georganiseerde skatemiddag groot succes

25 oktober 2002

PAPENDRECHT - De door jeugdcentrum Interval georganiseerde skatemiddag van afgelopen vrijdag 25 oktober 2002 is een groot succes geworden.

Ondanks dat de weerberichten bijzonder slecht waren, viel het weer reuze mee. Tussen 13:00 en 17:00 uur is er slechts een enkele spat gevallen. Na afloop van de skate-middag barste het noodweer pas los. De Papendrechtse jongeren (ruim 150) leefden zich uit op de diverse skateattributen. Er stond een midi-ramp, een giant funbox, een wheelebox en een jumpramp.

Jongerenwerker Arjan Versluis (beroepskracht Interval), stelde de aanwezige jeugd ook nog eens een trip naar Skateland Rotterdam in het vooruitzicht. Dit zal tegen het einde van het jaar, tegen gereduceerd tarief, plaatsvinden.

Heb je zelf ook nog leuke ideeën voor een (sportief) evenement of workshop, dan kun je contact opnemen met jeugdcentrum Interval, telefoonnummer 078 - 615 09 93. Langskomen kan natuurlijk ook. Interval is gelegen aan de Lange Tiendweg 8a te Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.