Verzamel- en ruilbeurs in De Palm goed bezocht

21 oktober 2002
Verzamel- en ruilbeurs in De Palm goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 19 oktober 2002 werd weer de verzamel- en ruilbeurs in De Palm aan de Van der Palmstraat 3 door de vereniging De Verzamelaars van de Drecht- en Merwestreek georganiseerd.

Er waren allerlei stands met verzamelobjecten, zoals postzegels, telefoonkaarten, ansichtkaarten, munten, boeken, speelgoed, flippo's en schaalmodellen. Vooral het verzamelen van zeldzame euromunten is erg populair geworden, wat ook op deze beurs bleek.

De beurs werd bezocht door vele honderden belangstellenden. De eerstvolgende beurs zal weer in april volgend jaar worden gehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.