Voortgang werkzaamheden Burgemeester Keijzerweg

15 oktober 2002

PAPENDRECHT - De werkzaamheden aan de noordelijke rijbaan van de Burgemeester Keijzerweg zijn vrijwel afgerond. De werkzaamheden aan de zuidelijke rijbaan starten daarom binnenkort.

Dit heeft uiteraard gevolgen voor de verkeerssituatie ter plekke. Vanaf donderdag 10 oktober 2002 is de Westkil afgesloten voor het verkeer uit de wijk Oostpolder. Dit verkeer wordt tijdelijk omgeleid via de Andoornlaan. Omdat momenteel wordt gewerkt aan de Andoornlaan, ter hoogte van de oversteek bij PKC, en slechts één rijbaan beschikbaar is, kan dit leiden tot enige verkeershinder. Vanaf vrijdag 18 oktober 2002 is de Westkil een korte periode geheel afgesloten.

Verkeer van en naar de wijk Oostpolder dient op dit moment gebruik te maken van de route Platanenlaan-Eikenlaan-Beukenlaan-Andoornlaan. Naar verwachting is de Westkil vanaf dinsdag 22 oktober 2002 weer open (in beide richtingen). Vanaf dat moment kan verkeer op de Burgemeester Keijzerweg tijdelijk gebruikmaken van de noordelijke rijbaan, die inmiddels is geasfalteerd. De tijdelijke omleiding via het Nanengat is inmiddels opgeheven.

In verband met werkzaamheden aan het fietspad, is voor fietsers een omleidingroute ingesteld die door middel van gele borden is aangegeven. De werkzaamheden kunnen enigszins worden vertraagd als zich onvoorziene weersomstandigheden voordoen.

Gedurende de werkzaamheden geldt op genoemd traject een maximum snelheid van 30 km per uur. Dit is ook op de borden aangegeven. Gezien de recente ervaringen tijdens de werkzaamheden op het zuidelijk weggedeelte van de Burgemeester Keijzerweg, verzoeken wij alle weggebruikers om zich aan de geldende regels te houden. Fietsers wordt verzocht de aangegeven omleidingroute te volgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.