Trainingspakken voor dames 1 VV Papendrecht

14 oktober 2002

PAPENDRECHT - Zaterdag 12 oktober 2002 kregen de speelsters en de begeleiding van het damesvoetbalelftal van de VV Papendrecht uit handen van Lia, van Kapsalon André gevestigd aan het Erasmusplein, nieuwe trainingspakken uitgereikt.

Een aantal jaren geleden was het damesteam ook al voorzien van tenues door Kapsalon André.

Op de foto het personeel van Kapsalon André en de dames van VV Papendrecht voor de kapsalon.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.