Inzameling voor Oost-Europa

11 oktober 2002

PAPENDRECHT - De streekcomités Alblasserdam en Sliedrecht van de stichting Kom Over En Help (KOEH) houden op zaterdag 12 oktober een inzameling van spullen voor Oost-Europa. Kleding, schoenen, dekens en klein kinderspeelgoed zijn welkom.

In Papendrecht kunnen mensen hun zakken met kleding zaterdag tussen 09.30 en 12.30 uur inleveren bij de Oude Gereformeerde Gemeente aan de Noordersingel 18 en bij het Appartementengebouw Zonnedauw.

De kleding wordt vervolgens met eigen vervoer van de stichting KOEH rechtstreeks naar Oost-Europa gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.