Wijkplatform en buurtcomite zoeken versterking.

07 oktober 2002

PAPENDRECHT - Het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder en het buurtcomité Stellingmolen zijn dringend op zoek naar medebewoners die hun gelederen willen komen versterken. Beide bewonersorganisaties bestaan uit enthousiaste vrijwilligers die zich samen met gemeente, politie en woningstichting inzetten voor de leefbaarheid en veiligheid in hun wijk en buurt.

Helaas zijn er op dit moment te weinig vrijwilligers om alle plannen in de wijken uit te voeren. Daarom de volgende vragen:

- Woont u in bovengenoemde wijken of buurt?
- Vindt u het belangrijk dat uw wijk schoon, heel en veilig is en blijft?
- Heeft u altijd al eens willen meepraten over de plannen die gemaakt worden voor uw wijk of buurt?
- Wilt u zich ook daadwerkelijk inzetten voor de wijk of buurt?
- Heeft u hiervoor een aantal uren per maand beschikbaar?

Als u op al die vragen met een krachtig "ja!" kunt antwoorden, pak dan de telefoon en neem contact op met: het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder, telefoon 06 - 12 66 54 83 of mail naar kraaihoek.middenpolder@hetnet.nl of met het buurtcomité Stellingmolen, telefoonnummer 641 02 69 of mail naar stellingmolen@planet.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.