Proefproject Achterpadverlichting in Westpolder

04 oktober 2002

PAPENDRECHT - Bewoners van een deel van de wijk Westpolder hebben een brief van de gemeente ontvangen waarin zij het aanbod krijgen om samen met de buren mee te doen aan het project Achterpadverlichting.

Bewoners moeten het met elkaar eens zien te worden over het aanbrengen van verlichting in hun achterpad of brandgang. Als álle bewoners van een bepaald achterpad mee willen doen, vergoedt de gemeente de kosten van de armatuur en de (spaar)lamp. Daarvoor moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan en een aantal stappen worden ondernomen.

Het proefgebied wordt begrensd door de Randweg, Westeind, Van Maerlantstraat, Jacob Catslaan, Jan Steenlaan en Burgemeester Keijzerweg. De proef loopt van 1 oktober 2002 tot en met 30 september 2003. Na afloop van de proef wordt deze geëvalueerd en dan besluit de gemeente of de proef wordt uitgebreid.

Het project is onderdeel van het wijkgericht werken waarin de gemeente Papendrecht samen met bewoners, politie en de Woningstichting Papendrecht werkt aan de leefbaarheid en veiligheid in de wijken.

Meer informatie over het project kunt u krijgen op maandag tussen 11:00 en 12:00 uur via telefoonnummer 641 82 90, mw. B. Wolt, wijkcoördinator gemeente Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.