Aandacht voor Voor- en Vroegschoolse Educatie

30 september 2002

PAPENDRECHT - De bus die multicultureel instituut Forum inzet bij de campagne om de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) onder de aandacht te brengen, staat dinsdag 15 oktober rond 13.00 uur in Papendrecht bij de Anne Frankschool en om 15.00 uur bij de Viermaster. Daarna gaat de bus naar jeugdcentrum Interval. 's Avonds is er in Interval een feestavond voor allochtone vrouwen en wordt informatie gegeven over de VVE.

In de gemeente Papendrecht wordt uitvoering gegeven aan de Voor- en Vroegschoolse Educatie door kinderen met een taalachterstand extra ondersteuning te geven. Deze ondersteuning start op de peuterspeelzaal als de kinderen 2,5 jaar oud zijn en gaat door op de kleutergroepen van de basisschool. In Papendrecht wordt het project uitgevoerd op de Anne Frankschool, bij peuterspeelzaal Pinkeltje en bij de kinderopvang van het Da Vinci College.

Omdat niet alle doelgroepen worden bereikt, zette Forum de voorlichtingscampagne op. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.