Exxact FM zoekt presentatoren, verslaggevers en redacteuren

25 september 2002

REGIO - Exxact FM is op zoek naar presentatoren, verslaggevers en redacteuren voor diverse sport- en nieuwsprogramma’s. Hiervoor is radio-ervaring niet nodig. Enthousiasme en liefde voor nieuws of sport is voldoende.

De programma’s bij Exxact FM worden gemaakt door vrijwilligers. Lijkt het je leuk om samen met de huidige medewerkers een radioprogramma te maken? Stuur dan je mail naar info@exxactfm.nl. Kijk voor de programma’s en frequenties van Exxact FM op www.exxactfm.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.