Verkoop eerlijke koffie via Wereldwinkel gestegen

20 september 2002

PAPENDRECHT - Dankzij de extra aandacht voor koffie is de verkoop van eerlijke koffie via de Wereldwinkels landelijk ruim vijf procent gestegen, zo meldt de Wereldwinkel Papendrecht.

Met de koffiecampagne probeert de Wereldwinkel in samenwerking met Fair Trade de verkoop van eerlijke koffie een stimulans te geven zodat de koffieboeren in Afrika en Latijns Amerika in hun onderhoud kunnen voorzien. Van de prijs die de consument voor een pak Fair Trade koffie betaalt, gaat 33 procent rechtstreeks naar de koffieboer. Van de prijs van de gewone koffie krijgt de koffieboer slechts vijf procent te zien.

Voor meer informatie over eerlijke koffie kunt u een kijkje nemen bij de Wereldwinkel Papendrecht in winkelcentrum de Meent.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.