Overzicht Papendrechtse rijscholen

19 september 2002

Welke rijschool past bij jou? Hier vind je een overzicht van rijscholen in Papendrecht. Mét hun slagingspercentages - maar niet alleen dat. Want de kans om te slagen hangt ook af van de grootte van de rijschool, het aantal lessen, de instructeurs en de lesmethodes. En let op: ook de diversiteit in kandidaten en de lesauto's (automaat of schakelen) zijn van invloed op het slagingspercentage.

Het slagingspercentage geeft het percentage geslaagden weer van kandidaten van een rijschool die voor hun examen zijn opgegaan. Die percentages houdt het CBR bij. De rijschool zorgt voor de rest van de informatie.

Aflezen slagingspercentages
Achter de slagingspercentages en de aantallen examens zie je getallen, gescheiden door een verbindingsstreepje. Deze cijfers geven aan binnen welke grenzen het percentage en het aantal examens van een rijschool zitten. Bovenaan staat het gemiddelde van alle rijscholen in de buurt van het CBR-examencentrum Dordrecht.

Het slagingspercentage en het aantal examens zijn berekend over de laatste twaalf maanden. Die getallen worden elk kwartaal 'ververst'. De onderstaande gegevens zijn de resultaten per 19 september 2002.

Deze resultaten worden gepubliceerd op de website van het cbr, www.cbr.nl.

PERSONENAUTO
Examenplaats: DORDRECHT
Gemiddeld slagingspercentage: 39%
rijschool aantal eerste examens slagingspercentage eerste examens slagingspercentage herexamens
A. Pijpker
Papendrecht
tot 50 31 - 35 46 - 50
Autorijschool Ideaal
Papendrecht
tot 25 31 - 35 51 - 55
Autorijschool J. Mol
Papendrecht
tot 5 66 - 70 46 - 50
Autorijschool Martinique
Papendrecht
tot 150 46 - 50 61 - 65
Autorijschool R. Jeekel
Papendrecht
tot 75 16 - 20 26 - 30
Autorijschool Ronald
Papendrecht
tot 100 41 - 45 51 - 55
Autorijschool Succes
Papendrecht
tot 25 36 - 40 26 - 30
C. Bruens Rijschool
Papendrecht
tot 10 31 - 35 46 - 50

PERSONENAUTO MET AANHANGER
Examenplaats: DORDRECHT
Gemiddeld slagingspercentage: 66%
rijschool aantal eerste examens slagingspercentage eerste examens slagingspercentage herexamens
Autorijschool Ronald
Papendrecht
tot 25 71 - 75 31 - 35

MOTOR
Examenplaats: DORDRECHT
Gemiddeld slagingspercentage: 61%
rijschool aantal eerste examens slagingspercentage eerste examens slagingspercentage herexamens
Autorijschool Martinique
Papendrecht
tot 5 0 - 5 geen examen(s) afgenomen
Autorijschool Ronald
Papendrecht
tot 75 66 - 70 61 - 65

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.