Papendrecht onderschrijft regionale samenwerking

18 september 2002

PAPENDRECHT - Het college van Papendrecht heeft in een reactie op de nota van de stuurgroep Alblasserwaard en Vijfheerenlanden aangegeven, de oprichting van een bestuur (in welke vorm dan ook) voor de subregio van harte te ondersteunen.

Gelet op de positie van Papendrecht in de Alblasserwaard wil het college ook graag betrokken blijven bij de verdere ontwikkelingen rondom de bestuurlijke vormgeving. Daarnaast wil het college in een vroegtijdig stadium betrokken worden bij (strategische) aangelegenheden en ontwikkelingen, die een rechtstreeks Papendrechts belang kennen.

Voor Papendrecht blijven echter De Drechtsteden het regionale samenwerkingsverband waar voor de gemeente het zwaartepunt ligt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.