Zondag 22 september: autovrije zondag

16 september 2002
Zondag 22 september: autovrije zondag

PAPENDRECHT - Zondag 22 september besteden verschillende gemeenten in Nederland aandacht aan de autovrije dag. Thema's die op die dag centraal staan, zoals het bevorderen van een gezonder en veiliger (leef)milieu, kunnen zich ook verheugen in de aandacht van de gemeente Papendrecht. De gemeente roept daarom hierbij alle inwoners op die dag hun motorvoertuig vrijwillig te laten staan.

Vanwege dit vrijwillige karakter, worden zondag 22 september geen wegen afgesloten in de gemeente Papendrecht. Hoewel de gemeente Papendrecht afziet van actieve deelname aan de autovrije dag, worden lokale initiatieven van vrijwilligers of organisaties m.b.t. de autovrije dag positief benaderd.

Meer informatie over de autovrije dag is verkrijgbaar via www.autovrijedag.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.