Wonderbaarlijke genezing botbreuk

13 september 2002

PAPENDRECHT - Afgelopen zondagavond 8 september is de heer J. Verschoor in
een gebeds- en genezingsdienst wonderbaarlijk genezen van een gecompliceerde
botbreuk.

Dhr. Verschoor had de breuk ongeveer twee weken terug opgelopen en van doktoren het bericht ontvangen dat de herstelperiode minimaal 3 maanden zou zijn.

Tijdens een genezingsdienst in de Agapè Gemeente Papendrecht is de Papendrechter Verschoor de handen opgelegd en voor genezing gebeden. In diezelfde week heeft de heer Verschoor ook medisch een bevestiging gekregen dat de breuk perfect is geheeld. De medici stonden versteld en hadden zoiets nog nooit gezien.

De voorganger van de Agapè Gemeente Papendrecht gelooft dat dit slechts het
begin is van een werk dat God wil gaan doen in de Alblasserwaard.

Voor meer informatie:
R. de Vries (voorganger Agapè) - 078-6156476

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.