Tijdelijke noodhuisvesting De Lage Waard

13 september 2002

PAPENDRECHT - Door het toenemende aantal leerlingen en het daarmee gepaard gaande ruimtegebrek diende de Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard een aanvraag in voor een bouwvergunning voor tijdelijke noodhuisvesting.

Het gaat hierbij om noodhuisvesting in vier lokalen bij het schoolgebouw aan de Burgemeester Keijzerweg 5 voor een periode van maximaal twee jaar.

Het college van B & W heeft besloten de bouwvergunning voor deze noodlokalen te verlenen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.