Vaccinatie tegen meningokokken

11 september 2002
Vaccinatie tegen meningokokken

PAPENDRECHT - Op 11 september is het tweede deel van de vaccinatiecampagne tegen meningokokken afgewerkt. Er waren 3312 kinderen van 6 tot en met 14 jaar uit Papendrecht opgeroepen voor een prik in Sporthal De Donck aan de Lange Tiendweg.

Na de prik kregen de kinderen een mini-Donald Duckstripblad uitgereikt. In totaal zijn er in Zuid-Holland Zuid ongeveer 45.000 kinderen ingeënt. Meer informatie is te vinden op de website van de GGD Zuid-Holland, www.ggdzhz.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.