Winnende vakantiefoto's 2002

09 september 2002

Hier zijn dan de winnende 3 foto's van de vakantiefotowedstrijd 2002! De inzenders van deze foto's hebben ieder een originele muismat van Papendrecht.net gewonnen. Het commentaar bij de foto's is gegeven door de inzenders zelf.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Mijn zoon Robbert aan het vliegeren bij een ondergaande zon aan de Vlaamse kust.

J.A. Bezemer

Hier ben ik in mijn vakantie aan het trainen voor de Nederlands kampioenschappen voor 11 Augstus in Lelystad 2002.
Zou ook eens een leuk onderwerp voor Tromsport of Rijnmondsport.
Op 25 augustus is er een grote Demowedstrijd in Venlo daar verwacht ik bij de eerste 3 te eindigen.

Richard Corijn

Wij gingen naar Amerika/Miami en op het strand daar is deze foto gemaakt. We moesten de vakantie halverwege afbreken, omdat mijn vader plotseling overleden was. Deze foto was later heel onwerkelijk, toen we weer in Nederland waren. Het was zo ver weg, vakantie.....

Nu is ze het symbool van die vakantie geworden, onze dochter van 4 die onwetend in het zand zit te spelen.

Coby Tersluijsen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.