Theo van Wijland voetballer van het jaar

31 augustus 2002

PAPENDRECHT - Op zaterdag 31 augustus 2002, voor de bekerwedstrijd thuis tegen Oranje Wit (0-2), werd de H.J. Hoogvliet-bokaal uitgereikt aan de beste voetballer van het seizoen 2001 / 2002.

De bokaal werd overhandigd door de heer Hoogvliet van het gelijknamige bedrijf en hoofdsponsor van de zaterdagselectie.

De voetballer van het jaar wordt gekozen door het publiek. Bij elke competitiewedstrijd wordt een Papendrecht-supporter gevraagd de spelers te beoordelen. Al deze punten worden opgeteld en gedeeld door het aantal wedstrijden.

Voor het seizoen 2001/2002 was de H.J. Hoogvliet-bokaal duidelijk voor Theo van Wijland.


Op de foto van links naar rechts: dhr. van Utrecht, Theo van Wijland en dhr. Hoogvliet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.