Rommeldam weer een succes

26 augustus 2002
Rommeldam weer een succes

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus was er weer het jaarlijkse Rommeldam van 10:00 - 15:00 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in jeugdcentrum Interval.

Het jaarlijkse knutselfestijn stond dit jaar in het teken van sprookjes. Kinderen konden kaarten maken, strijkkralen, schminken, gipsen, bloemschikken, kleien, verven en figuurzagen. Na afloop kon er door de organisatie tevreden worden vastgesteld dat er in totaal liefst 1700 kinderen Rommeldam hebben bezocht.

De kinderen mochten natuurlijk alle creaties die ze gemaakt hadden mee naar huis nemen. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd, want kinderen kregen een snoepkaart, waarmee ze snoep en drinken konden bestellen.

De entree bedroeg dit jaar € 1,70.

Om 10:00 uur stond een lange rij met kinderen te wachten voor de ingang.

Om 10.00 uur opende burgemeester De Bruin het knutselspektakel.

De hele zaal was versierd met alles wat te maken heeft met sprookjes, zoals hier een paleis op het podium.

Computerspelletjes konden dit jaar ook weer worden gedaan.

Kinderen konden ook zelf bloemstukjes maken.

Bij bijna ieder onderdeel was het dringen geblazen. zoals ook hier bij de kraaltjes.

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.