CRP pleit voor nieuw theater

04 augustus 2002

PAPENDRECHT - Volgens de Culturele Raad Papendrecht (CRP) moet de discussie
over de bouw van een nieuw theater in Papendrecht niet alleen over de
financiering gaan. "Het zou heel onverstandig en kortzichtig zijn nu meteen te roepen dat er geen theater moet komen omdat het te duur wordt", aldus CRP-voorzitter Hans Hulswit.

Hulswit maakt zich zorgen na de laatste vergadering van de gemeenteraad, waarin de bouw van een nieuw theater opnieuw een politiek knelpunt leek te worden. "We moeten met z'n allen het lef hebben om die stap wél te nemen. Een nieuw theater zal de aantrekkingskracht van Papendrecht als geheel vergroten", besluit Hulswit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.