Stagiaire ontwikkelt educatief materiaal basisscholen

19 juli 2002
Stagiaire ontwikkelt educatief materiaal basisscholen

PAPENDRECHT - Esther van den Heuvel uit Streefkerk heeft de afgelopen twee maanden stage gelopen bij het Educatief Streekcentrum Alblasserbos van de Natuur- en Vogelwacht: De Alblasserwaard NVWA. De studente heeft zich vanaf half mei tot en met half juli beziggehouden met de ontwikkeling van educatief materiaal voor de basisscholen in de Alblasserwaardse regio.

Zij heeft diverse methodes over de natuur in de educatieve heemtuin van de NVWA ontwikkeld voor kinderen van de basisscholen, zoals een kabouterpad en het natuurpad Draai je Wijzer, dat op 31 mei 2002 is geopend door wethouder Stremler van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.