Unieke folder Dennenhof

11 juli 2002

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 juli 2002 wordt in de Dennenhof in Papendrecht een unieke folder gepresenteerd. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt door wethouder A. Vogel, die het onderwerp Wijkgericht werken in zijn portefeuille heeft.

De folder is een initiatief van een aantal bewoners uit de Dennen-, Zuurbes-, en Laurierhof, die ernaar streven om buurtbewoners nader tot elkaar te brengen. In eerste instantie wordt dit bereikt door een groots opgezet buurtfeest, dat dit jaar voor de vierde keer wordt gehouden. Met de komst van de folder worden nieuwe bewoners echter al direct na hun verhuizing 'welkom' geheten in de buurt.

Deze welkomstfolder wordt bij nieuwe bewoners bezorgd op de dag dat zij hun nieuwe woning betrekken. In de folder staan een aantal buurtwetenswaardigheden, maar bevat voor het grootste deel een impressie van de eerder gehouden buurtfeesten.

Met deze sfeerbeschrijvingen hopen de initiatiefnemers hun nieuwe buurtgenoten duidelijk te maken dat zij voor een woning in een gezellige, sociale buurt hebben gekozen, waar het goed toeven is en waar probleemoplossingen in overleg worden gezocht.

De folder kwam mede tot stand dankzij een financiële bijdrage van de gemeente Papendrecht, in het kader van de promotie rond wijkgericht werken. Het is dan ook bijna vanzelfsprekend dat de wethouder werd gevraagd de eerste folder uit te reiken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.