Zwemvierdaagse De Geul afgesloten

05 juli 2002
Zwemvierdaagse De Geul afgesloten
In zwembad de Hooght is donderdagmiddag de zwemvierdaagse, georganiseerd door Zwemvereniging De Geul, met zon afgesloten.
Het slechte weer van de afgelopen dag was zeer vervelend voor de deelnemers. Door regen en kou was het voor de jonge deelnemers zeer zwaar om in de open lucht zwemmen. Maar een mooi diploma en zon op de laatste dag maakte veel goed.
Dit jaar werd een straattekenwedstrijd en een soundmixshow gehouden. Ook waren in het zwembad diverse sportdemonstraties te zien. De deelnemers zwommen net als zoals vorig jaar voor het Ronald McDonaldfonds. Zij konden zich per gezwommen baan of voor een vast bedrag laten sponsoren.


Het wachten aan de kant op het fluitsignaal om te mogen beginnen.


Het felbegeerde diploma is binnen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.