Opening Agapè Pinkstergemeente

29 juni 2002
Opening Agapè Pinkstergemeente

Op zaterdag 29 juni 2002 vierde de Agapè Pinkstergemeente Papendrecht haar opening op een feestelijke manier door het organiseren van een kinderfeest op het schoolplein van de Prins Florisschool in de Oostpolder.

Er was een rommelmarkt, een luchtkussen en kinderen konden zich laten schminken. De Agapè gemeente is een jonge pinkstergemeente waar vrijheid binnen de dienst voorop staat. De gemeente wil zich richten op evangelisatieactiviteiten in de Oostpolder, omdat zij daar de enige gemeente is. Een eerste aanzet hiervoor is gegeven door het kinderfeest.

Tevens wil men zich gaan richten op de asielzoekers die zich in het nabijgelegen asielzoekerscentrum zullen vestigen. Het gaat de gemeente er niet om groot en traditioneel te worden, maar men streeft meer naar een hechte groep waar contact en oog voor elkaar voorop staan.


Bij de ingang kreeg iedere bezoeker gratis een consumptiebon.


De rommelmarkt.


Een leuke knuffel gekocht bij de kinderspullen.


De foldertafel met informatie over de gemeente.


Een overzicht van het grote schoolplein.


Voor de allerkleinsten mag een luchtkussen natuurlijk niet ontbreken.


Kinderen konden gratis worden geschminkt.


Binnen werd er live-muziek gemaakt door de voorganger en een muzikant..

© fotografie: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.