Materialen voor Zomerrommeldam gevraagd

27 juni 2002

PAPENDRECHT - De commissie Rommeldam is intensief bezig met de voorbereidingen voor het evenement 'Zomerrommeldam', dat van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus wordt gehouden bij Jeugdcentrum Interval. Deze keer staat Zomerrommeldam in het teken van het thema 'sprookjes'.

De organisatie is daarom op zoek naar posters en affiches van sprookjesfiguren. Ook wil men zoveel mogelijk knopen verzamelen. Iedereen die overtollige materialen, posters of affiches in huis heeft en een steentje wil bijdragen aan het jeugdwerk, kan de spullen inleveren bij Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.