Mechelaar Lady wint bekerwedstrijd

24 juni 2002

PAPENDRECHT - Anneke van der Perk heeft zondag met haar Mechelaar Lady de bekerwedstrijd Behendigheid van de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht gewonnen. Lady liep het parcours foutloos in een tijd van 36 seconden.

De tweede plaats was voor Daniëlle Beusekom. Haar witte herder Zoë liep het parcours in 39 seconden.

Gerda Mulder met haar rottweiler Bono en Helma Maurik met haar jack russel Lizzy deelden de derde plaats met een tijd van 41 seconden.

Aan de bekerwedstrijd Behendigheid deden elf deelnemers mee. Hondenliefhebbers kunnen voor meer informatie bellen met Arja Smit op 06 - 12 38 94 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.