Zomerdag Exxact FM weer een succes

24 juni 2002

Regio - De zomerdag van Exxact FM was vrijdag 21 juni 2002 weer een groot succes. De luisteraars konden de hele dag genieten van de lekkerste zomerhits, aangevuld met swingende en opzwepende Caribische muziek.

Het regende de hele dag zomerse prijzen zoals een fiets ter waarde van vijfhonderd euro, een Sony Discman en zonnebrandmiddelen. Als klap op de zon werd ook nog een geheel verzorgde reis voor twee personen naar een zonnige, warme bestemming weggegeven.

Ton van Dongen uit Barendrecht won de reis naar Italië en Jolanda Kroon uit Dordrecht werd de gelukkige winnaar van de nieuwe fiets.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.