Wijkspreekuur Westpolder/Eiland en Kraaihoek/Middenpolder

21 juni 2002

PAPENDRECHT - In woonzorgcentrum De Markt, Markt 24, wordt voor bewoners van Westpolder/Eiland iedere eerste maandag van de maand, behalve in augustus, tussen 19.00-20.00 uur een (inloop)wijkspreekuur gehouden van gemeente, politie en het wijkplatform Westpolder.

Het eerstvolgende wijkspreekuur is op maandag 1 juli. In de Résidence Gerbrandy, in het kantoor van de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (P.S. Gerbrandystraat 31) wordt voor bewoners van Kraaihoek/Middenpolder iedere eerste dinsdag van de maand, behalve in augustus, tussen 19.00-20.00 uur een (inloop)wijkspreekuur gehouden van gemeente, politie en het wijkplatform Kraaihoek/Middenpolder. Het eerstvolgende wijkspreekuur is op dinsdag 2 juli.

Tijdens het wijkspreekuur kunnen bewoners terecht met al hun vragen, klachten, wensen en ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk. De wijkcoördinator, de gebiedsgebonden politiefunctionaris en een vertegenwoordiger van het Wijkplatform zijn aanwezig om de vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en ideeën te inventariseren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.