Zomeravondconcert gaat niet door

20 juni 2002

PAPENDRECHT - Het tweede zomeravondconcert in de muziektent gaat op vrijdag 28 juni niet door.

Diverse bestuursleden van de Stichting Dorpsbehoud Papendrecht hebben vanwege omstandigheden in de privésfeer niet genoeg tijd om het concert goed voor te bereiden. Daarom is besloten om de avond niet door te laten gaan.

Het concert zou gegeven worden door Accordeonvereniging Accemble uit Sliedrecht en Muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht. Beide verenigingen worden volgend jaar opnieuw uitgenodigd voor een zomeravondconcert in de muziektent aan de Eilandstraat.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.