Verkeersmaatregelen in verband met rommelmarkt

14 juni 2002

PAPENDRECHT - Het parkeerterrein aan de Rubensstraat, naast de Sionskerk, is van vrijdag 21 juni 2002 17:30 uur tot zaterdag 22 juni 2002 17:30 uur, of eventueel langer, afgesloten voor verkeer in verband met een rommelmarkt van de Nederlandse Hervormde kerk.

Enkele parkeerplaatsen direct tegenover en ten oosten van de muziektent in de Eilandstraat zijn vrijdag 28 juni en vrijdag 30 augustus in verband met de Zomeravondconcerten van de Stichting Dorpsbehoud Papendrecht gesloten voor verkeer.

Het Kazerneplein is voor alle verkeer gesloten vanaf 18:00 uur.

Vrijdag 14 (vanaf 16.00 uur) en zaterdag 15 juli (hele dag) is de Griendweg afgesloten in verband met activiteiten bij Veth Motoren B.V.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.